Download lagu DennyCaknan - Denny Caknan - LOS DOL (Official Music Video) Mp3

DennyCaknan - Denny Caknan - LOS DOL (Official Music Video)

Listen: 4

Duration: 05:26

MP3 size: 7.46 MB

Lirik Lagu Denny Caknan - LOS DOL (Official Music Video) oleh DennyCaknan :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora rindu,

nanging kangen kringet bareng awakmu


tak gawe los dol blas aku ra rewel

nyanding sliramu sing angel di setel

tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo

rapopo, aku ra gelo,


kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti

firasat ati angel di apusi

senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

titeni, bakale ngerti


Reff :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora rindu,

nanging kangen kringet bareng awakmu



Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home