Download lagu VIA VALLEN - 🔴 LAGU VIA VALLEN FULL ALBUM 2020 Mp3

VIA VALLEN - 🔴 LAGU VIA VALLEN FULL ALBUM 2020

Listen: 0

Duration: 57:37

MP3 size: 79.12 MB

Lirik Lagu 🔴 LAGU VIA VALLEN FULL ALBUM 2020 oleh VIA VALLEN :

Di sebuah pesta meriah
Ulang tahun kawan sekolah
Lampu padam dengan tiba-tiba
Ramai riuh suasana

Karena panik ku hampir jatuh
Tersandar di sesosok tubuh
Dua tangan pegangi lenganku
Jadi selamatlah aku

Setengah menit kemudian lampu nyala jadi terang
Ku dapati dua mataku 5 centi dari wajahmu
Dan sejak dari malam itu kau tak henti ganggu aku
Lewat mimpi, lewat telepon, anehnya ku senang merespon

Karena panik ku hampir jatuh
Tersandar di sesosok tubuh
Dua tangan pegangi lenganku
Jadi selamatlah aku

Setengah menit kemudian lampu nyala jadi terang
Ku dapati dua mataku 5 centi dari wajahmu
Dan sejak dari malam itu kau tak henti ganggu aku
Lewat mimpi, lewat telepon, anehnya ku senang merespon

Lalu kita pun jadian
Habis gelap terbitlah sayang

Akad (Payung Teduh Cover)
Betapa bahagianya hatiku saat
Ku duduk berdua denganmu
Berjalan bersamamu
Menarilah denganku

Namun bila hari ini adalah yang terakhir
Tapi ku tetap bahagia
Selalu kusyukuri
Begitulah adanya

Dan bila kau ingin sendiri
Cepat cepatlah sampaikan kepadaku
Agar ku tak berharap
Membuat kau bersedih

Bila nanti saatnya t'lah tiba
Kuingin kau menjadi istriku
Berjalan bersamamu dalam teriknya hujan
Berlarian kesana-kemari dan tertawa

Namun bila saat nanti senja tiba
Izinkanku menjaga dirimu
Berdua menikmati pelukan diujung waktu
Sudikah kau temani diriku

Dan bila kau ingin sendiri
Cepat cepatlah sampaikan kepadaku
Agar ku tak berharap
dan buat kau bersedih

Bila nanti saatnya t'lah tiba
Kuingin kau menjadi istriku
Berjalan bersamamu dalam teriknya hujan
Berlarian kesana-kemari dan tertawa

Namun bila saat nerpisah tlah tiba
Izinkanku menjaga dirimu
Berdua menikmati pelukan diujung waktu
Sudilah kau temani diriku

Sudilah kau menjadi temanku
Sudilah kau menjadi istriku

Aku Cah Kerjo
Pepasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki
Mas, yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro
Dek, lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Sing tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek, tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi,
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki
Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Snajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan
Dek, lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Sing tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek, tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase
Dek, lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Sing tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek, tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki
Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban
Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Snajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo
Mas, yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas, nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo
Sabaro yahya yo mung cah kerjo


Aku Tak Biasa
Mungkin diriku harus pergi selamanya darimu
Atau ku harus mengakhiri cinta ini kepadamu
Kini cintaku telah kau bagi tak sanggup ku
hadapi semua ini

Aku tak biasa, bila tiada kau di sisiku
Aku tak biasa, bila ku tak mendengar suaramu
Aku tak biasa, bila tak memeluk dirimu
Aku tak biasa, bila ku tidur tanpa belaianmu
Aku tak biasa, aku tak biasa

Ku coba untuk terus berlalu
Dari hatimu namun tak bisa
Bayangan itu sering mengganggu
Dari tidurku, ku menangis

Angin Kangen
semilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak'e
tambah gawe kangene ati
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
sayang rungokno jerite ati iki
menangis sedih mengharap kau kembali
menangis sedih mengharap kau kembali

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home