Download lagu safira inema - Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass (Official Music Video) Mp3

safira inema - Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass (Official Music Video)

Listen: 1

Duration: 04:49

MP3 size: 6.61 MB

Lirik Lagu Safira Inema - Banyu Moto - Dj Santuy Full Bass (Official Music Video) oleh safira inema :

Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe Sing paling tak tenani nganti saiki Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi Sumpah lan janji sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi Sumpah lan janji sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home